t


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ

Σχόλια γύρω από τη ζωγραφική, την τέχνη, τη σύγχρονη σκέψη


Οι επισκέπτες του δικτυακού μας τόπου θα γνωρίσουν νέες πτυχές του ελληνικού τοπίου. Θα έρθουν σε επαφή με τις καλές τέχνες, κυρίως με τη ζωγραφική & τους ζωγράφους, τους έλληνες ζωγράφους, με τα καλλιτεχνικά ρεύματα της εποχής μας...


Αναδεικνύοντας την ολιστική σημασία του ελληνικού τοπίου, την αδιάσπαστη ενότητα της μυθικής του εικόνας με την τέχνη, τη ζωγραφική, τη λογοτεχνία και την ποίηση, τη σύγχρονη σκέψη...
-----
καράβια, ζωγραφικη, τοπια, ζωγραφοι, σχολια, ελληνες ζωγραφοι, λογοτεχνια, συγχρονοι ζωγραφοι, σκεψη, θαλασσογραφίες


Κυριακή 19 Αυγούστου 2012

Η Ύδρα και πάλι πρώτη σήκωσε τη σημαία της ανεξαρτησίας!


Γιάννης Σταύρου, Ύδρα, λάδι σε καμβά

 Η Ύδρα και πάλι πρώτη σήκωσε τη σημαία της ανεξαρτησίας στην σύγχρονη Τουρκιά. Η φοροαρπαγή των ανίκανων πάντα κυβερνώντων ξεπερνά τα όρια της ανθρώπινης αντοχής. Κρύβουν με επιμέλεια την προσωπική τους ευθύνη και ανικανότητα πισω από την γκαιμπελική προπαγάνδα που διχαστικά διαδίδει ότι οι φοροφυγάδες κλέβουν τα χρήματα του διπλανού τους. 

Η ελληνική πολιτεία οφείλει, όχι οι πολίτες. Όχι οι Υδραίοι.

Σχολιάζει σωστά το defencenet (παρακάτω):
Δεν είδαμε να γίνεται αντίστοιχη κινητοποίηση π.χ. όταν προσάραξε η θαλαμηγός με σημαία Μάλτας μεταξύ Χίου και Οινουσσών και επιτράπηκε στην τουρκική Ακτοφυλακή να εκτελέσει αποστολή έρευνας διάσωσης όχι απλώς εντός των ΕΧΥ, αλλά επάνω σε ελληνικό έδαφος, αφού οι βραχονησίδες Πρασονήσια είναι ελληνικό έδαφος.
Το περιπολικό ανοικτής θαλάσσης ΛΣ 070 με κανονικό πυργίσκο πυροβόλου στην πλώρη του (κατ'αυτό τον τρόπο οι κάτοικοι που επικοινώνησαν με το defencenet.gr μέσα στον καταιγισμό καπνογόνων και δακρυγόνων που έριχναν τα ΜΑΤ θεώρησαν ότι πρόκειται για πλοίο του ΠΝ) αντί να περιπολεί στο Α.Αιγαίο ή να μεταφέρει προσωπικό στην Χίο που κατακαίγεται, μετέφερε ΜΑΤ για την σύλληψη ενός ταβερνιάρη στην Ύδρα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: